Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla detalii aici. Accepta
Autentificare | Cont nou


Alege tipul de campanie


Campanii cu bannere standard   Campanii cu anunturi text   Campanii video   Campanii cu reclama full-page   Cereri de campanii speciale  

Campanii cu bannere standard

Bannerele display sunt de tip imagine sau flash si au dimensiunii standard IAB: 728x90, 468x60,300x250,120x600, 160x600. Reprezinta modalitatea traditionala de promovare online, folosita atât în campanii de branding cât si în campanii de tip “performance” (CPC, CPA, CPL)

Banner (CPM)
Banner (CPM) - modalitatea clasica de a-ti face publicitatea on-line, bannerul cu plata la mia de afisari iti permite sa creezi campanii de publicitate online cu vizibilitate maxima

Banner (CPC)
Banner(CPC) - pentru advertiserii cu experienta, Bursa de Reclama permite plasarea de campanii de publicitate online cu plata la click si folosind bannerele clasice.

Banner (CPM ecran vizibil)
Banner (VCPM) - este varianta avansata pentru Banner(CPM) prin care contorizarea afisarilor se face numai atunci cand bannerul este in ecranul vizibil. BID-ul minim pentru astfel de campanii este mai mare si plata se face la pret fix(campania intra la licitatie, dar pretul de vanzare este cel setat ca si BID, nu se calculeaza pe sistem GSP).


Pasul următor >

Campanii cu anunturi text

Anunturile de tip text sunt unele dintre cele mai simple si mai eficiente forme de publicitate online. Anunturile de tip text pot fi livrate: în spatiile standard de banner, în player-ul video pe site-urile partenere sau pe cuvinte subliniate in paginile site-urilor partenere.

Anunturi text (CPC)
Anunturi text (CPC) - Cea mai facila modalitate de a-ti face publicitate on-line. Nu ai nevoie decât de o scurta descriere a produsului tau, o pagina unde sa ajunga vizitatorii si eventual o fotografie a acestuia. Mai mult, platesti doar pentru vizitatorii care ajung pe pagina ta (plata la click).Campanii video

Reclama video este afisata în playerul site-urilor din portofoliul nostru.
Reclama video poate rula: Pre Roll - înainte de începerea clipului; Post-Roll - la sfarsitul rularii clipului.

In Stream Video Ad(CPM)
In Stream Video Ad(CPM)

In Stream Overlayer Ad(CPM)
In Stream Overlayer Ad(CPM)


Trebuie sa alegeti zone video!

Campanii cu reclama full-page

Bannere full-page: se afiseaza folosind toata fereastra browser-ului, iar dupa încarcarea paginii asteapta câteva secunde.

Reclama full-page / Tranzitional (CPV)
Reclama Full-page (CPV) - pentru advertiserii experimentati, reclama full-page permite amplasarea unui landing-page peste site-ul gazda, oferind in acest fel expunere maxima.Cereri de campanii speciale

În cazul în care doresti o campanie publicitara non-standard prin intermediul Bursei de Reclama, poti folosi facilitatea de campanii speciale. Ne spui de ce ai nevoie, iar noi vom încerca sa implementam.

Bannere (pret fix)
Campanie speciala (pret fix) - daca vrei sa faci publicitate online intr-o maniera neconventionala, poti sa ne soliciti implementarea unei campanii speciale.Nu te descurci?  
Ajutor +40212095679 suport@tradeads.eu Scrie-ne